Välkommen Robin!

In News by Fredrik

Det har äntligen blivit dags för oss att välkomna ännu en kodälskande medarbetare till vår växande organisation. Robin har en lång och framgångsrik karriär bakom sig som Mechanical Engineer, och har nu bestämt sig för att ägna sig åt sitt sanna kall, mjukvaruutveckling. En imponerande omställning som involverade bland annat en 3 månader lång intensivutbildning på så kallad Boot Camp – ett koncept som växer sig starkare och som vi lär få se mer av.

Under dessa månader har Robin inte legat på latsidan utan kan presentera en imponerande portfolio och Github profil.

FrontEdge IT är otroligt stolta att bli utvald av en kille som Robin.

Välkommen!

 

Vi letar ständigt efter drivna, passionerade och kunniga utvecklare som vill bli del av vårt gäng. FrontEdge IT är konsultbolaget som sätter individen och individens utveckling i absolut centrum. På vår karriärsida hittar du mer information