Välkommen till gänget

In News by Fredrik

Det har blivit dags att välkomna våra första IT konsulter till FrontEdge familjen. Otroligt kul och det visar att vi har gjort mycket rätt. Jag är personligen superglad över att FrontEdge valts som arbetsplats. Så nu är vi igång, jag kunde inte sagt det hela bättre än Björn sa när Ali började:

“Från och med nu kan vi börja säga – Välkommen till gänget”.

Och det stämmer, vi är alltså numera ett gäng.

Björn började som anställd nummer 1 redan i juni och har sedan dess visat framfötterna och gjort ett kanonjobb. Ali började i början av augusti och är i full gång med kodningen. Jag låter dem presentera sig själva:

Björn Kihlberg

Jag började som hobbyprogrammerare och övergick officiellt till yrkesmässig utvecklare när jag tog en tjänst som konsult på FrontEdge IT. Förutom programmering har jag även ett intresse av maskinlärning, AI, matematik och 3D-grafik. Mina favoritspråk är Haskell, F# och TypeScript. När jag modellerar i 3D är det oftast tekniska detaljer med fokus på realtidsrendering.Ali Iqbali

Mitt namn är Ali Iqbali och jobbar som Front-end utvecklare på FrontEdge IT. Att jobba som IT-konsult på FrontEdge IT har många fördelar och en ger en mångfacetterad roll där man får möjlighet att vara kreativ och prova många olika saker. Att det är ett nystartat företag gynnar mig på många olika sätt, dels att jag får vara med och se företaget blomma ut och dels att jag samlar på mig med mycket erfarenheter. På fritiden gillar jag att spela fotboll, träna och umgås med familj och vänner.Nu Kör vi!

Jag önskar er båda hjärtligt välkomna till företaget, tillsammans kommer vi att bygga ett riktigt bra bolag!

//

Fredrik Lunde, CEO

Blir du vår nästa talang?

Vi kommer alltid att vara på jakt efter nästa person som vill vara med på vår spännande resa. Kolla in vår karriärsida för mer info!

Kanske är du den Björn önskar välkommen till gänget nästa gång 😉

https://career.frontedgeit.se/